Näytetään kaikki 5 tulosta

Ekologisia ja luonnonmukaisia tuotteita kodinhoitoon, joilla teet arjestasi mukavampaa! Valikoimassa mm. laadukkat Ecover -tuotteet, jotka on valmistettu puhtaista ja uusiutuvista raaka-aineista kasvipohjaisia ja mineraalisia ainesosia käyttäen. Ecover tarjoaa täyden valikoiman kestävän käytön mukaisia ja terveellisiä tuotteita, jotka helpottavat siivousta, astioiden pesua ja monien muiden kotitöiden tekoa.

Tuotteita ei ole testattu eläimillä eivätkä ne sisällä eläinperäisiä ainesosia. Tuotteilla on EU Ecolabel eli EU-ympäristömerkki, joka kertoo puolueettomasti tuotteen ja palvelun ympäristöystävällisyydestä, tuotteen turvallisuutta ja laadukkuutta unohtamatta.

1,90 


Puuvillainen luonnonvaalea kangaspussi pesupähkinöille. Laita pesupähkinöitä pesupussiin ja pesupussi pyykkikoneeseen pyykin sekaan.

Pakkauskoko: 1 kpl

4,50 


Aito ranskalainen Marseillesaippua, joka on 100% luonnontuote sopien päivittäiseen käyttöön suihkuun, hiusten- ja vartalonpesuun. Sopii myös pyykinpesuun ja tahrojen poistoon.

Pakkauskoko: 300 g

8,90 


Pesupähkinät sopivat kaikenlaiseen pyykkiin, myös villaan ja silkkiin. Pähkinät eivät jätä pyykkiin kemiallisia jäämiä kuten kemialliset pesuaineet ja siksi ne sopivat erityisen hyvin herkkäihoisille.

Pakkauskoko: 500 g

9,50 


Hajusteeton pyykinpesuaine valko- ja kirjopyykille myös mataliin lämpötiloihin. Valmistettu uusiutuvista kasvi- ja mineraalipohjaisista ainesosista.

Pakkauskoko: 1000 ml

10,90 


Uusi tiivistetty koostumus mahdollistaa jopa 40% enemmän pesukertoja kuin ennen. Pyykinpesuaine valko- ja kirjopyykille myös mataliin lämpötiloihin.

Pakkauskoko: 850 ml