Näytetään kaikki 9 tulosta

Eteeriset öljyt ovat kasvirauhasten tuottamia haihtuvia, tuoksuvia öljyjä. Vaikka niitä nimitetään öljyiksi, niiden varsinainen koostumus ja tuntuma ei ole öljymäinen vaan hyvin kevyt ja nopeasti haihtuva.

Eteeristen öljyjen ominaisuudet ja käyttöalueet riippuvat niiden kemiallisesta koostumuksesta. Ne voivat mm. lievittää kipua, poistaa nesteitä, elvyttää hormonaalista toimintaa ja verenkiertoa sekä solujen aineenvaihduntaa. Useasti ne ovat myös antiseptisia ja tuhoavat bakteereita sekä viruksia. Niillä saadaan myös myönteistä vaikutusta mielialaan.

Eteeriset öljyt vaikuttavat ihmiseen joko hengityksen tai ihon kautta. Iholla ne imeytyvät osaksi verenkiertoon ja osaksi niistä tulee hermoston kautta neurologinen impulssi aivoille. Näin eteeriset öljyt viestittävät elimistölle miten reagoida esim. virkistyäkö vai rentoutua.

Eteerisiä öljyjä on käytetty vuosituhansien ajan niin hoitavina kuin tuoksuvina aineina. Kotona tuoksulyhty ja saunakiulu ovat erittäin käytettyjä tapoja.

7,90 


Vaikuttaa parantavasti työtehoon, koska sitruuna auttaa keskittymään ja stimuloi älyä. Edistää ruoansulatusta ja parantaa verenkiertoa. Suotuisia vaikutuksia selluliitin ja suonikohjujen hoidossa.

Pakkauskoko: 10 ml

7,90 


Tuhoaa bakteereita, sieniä ja viruksia. Voimistaa vastustuskykyä ja nopeuttaa paranemista. Sopii käytettäväksi hyönteisten pistoihin ja puremiin, haavoihin, ihottumiin, akneen ja paiseisiin.

Pakkauskoko: 10 ml

7,90 


Lime virkistää ja nostaa mielialaa, vahvistaa hermoja sekä selkiyttää tunteita ja avaa hengitystiehyeitä. Se lievittää kutiavia hyönteisten pistoja ja karkottaa hyttysiä.

Pakkauskoko: 10 ml

-17%
11,90  9,90 


Kotimainen luonnollinen kylmägeeli lihaskipuihin, venähdyksiin, revähdyksiin sekä lievittämään lihas- ja niveltulehduksia.

Pakkauskoko: 75 ml

9,90 


Antiseptinen, tulehduksiin ja sieniin tehoava eksoottisen tuoksuinen patsuli poistaa nesteitä ja vähentää ruokahalua. Antaa voimia, kirkastaa mieltä, virkistää ja vahvistaa.

Pakkauskoko: 10 ml

10,90 


Tasapainottava, rauhoittava, puhdistava ja kipuja lievittävä. Tehokas ja ihon uusiutumista nopeuttava hoitoöljy, joka mm. hoitaa palovammoja ja haavoja. Helpottaa nukahtamista.

Pakkauskoko: 10 ml

17,90 


Sisältää flavonoideja ja E-vitamiinia. Pehmentää ja elvyttää ihoa sekä suojaa myös auringolta. Sopii eteerisille öljyille pohjaöljyksi.

Pakkauskoko: 500 ml

-14%
21,90  18,90 


Aromaterapeuttinen lämmittävä hoitovoide lihaksille, nivelille, niska- ja hartia-alueelle, päänsärkyyn ja kireyteen. Sopii myös kylmille jaloille ja flunssan oireiden lievittämiseen.

Pakkauskoko: 55 g

22,90 


Iholle levitettävä geeli magnesiumin puutetiloihin kuten lihaskramppeihin, kasvukipuihin, migreeniin, suonenvetoihin ja levottomiin jalkoihin. Kätevä pumppupullo!

Pakkauskoko: 250 ml