Näytetään kaikki 7 tulosta

2,90 


Auringonkukansiemenet sisältävät runsaasti magnesiumia, fosforia, rautaa, sinkkiä ja seleeniä. Sopivat hyvin leivontaan ja salaatin sekaan.

Pakkauskoko: 350 g

4,50 


Aprikooseissa on paljon kuituja, kaliumia, karotenoideja, A-, K- ja E-vitamiinia. Luomuaprikooseja ei käsitellä rikillä ja siksi ne ovat tumman ruskeita eivätkä vaaleankeltaisia.

Pakkauskoko: 250 g

4,50 


Taateleissa on paljon kaliumia, karotenoideja, sinkkiä sekä K- ja E-vitamiinia. Taatelit tunnetaan yhtenä maailman makeimmista hedelmistä. Käytä leivonnassa tai napsi sellaisenaan.

Pakkauskoko: 250 g

6,50 


Kotimainen hunaja, joka sisältää yli 200 luonnon tehoainetta kuten vitamiineja, aminohappoja, mineraaleja ja entsyymejä. Ehkäisee ja vähentää myös tulehduksia.

Pakkauskoko: 330 g

6,90 


Hyvänmakuista luomuhunajaa, joka tuotetaan Komppa-Seppälän luomutilalla Keski-Suomessa. Hunajan maku on peräisin metsien kukista; vadelmasta, mustikasta ja puolukasta.

Pakkauskoko: 250 g

6,90 


Kotimainen chilihunaja on kipakan tulinen ja ruudinsavuinen hunaja, joka soveltuu kaikenlaiseen ruoanlaittoon ja pihvien marinadiksi. Korvaa hyvin sweet chili saucen.

Pakkauskoko: 220 g

7,50 


Pähkinöissä on hyviä rasvahappoja jopa 85%, proteiinia ja E- ja B-vitamiineja B1, B2, B3 sekä folaattia B9, myös kalsiumia, kaliumia, magnesiumia ja sinkkiä.

Pakkauskoko: 250 g